Простим натисненням кнопки, без електроніки: регульована висота унітазу в будь-який час за допомогою нового модуля Viega Eco Plus

Москва, 16 квітня 2013 р Сантехническая обладнання, що підходить для всіх членів сім'ї, має безліч переваг, однак вимоги до її встановлення та обслуговування дуже високі. Для зручності людей різного віку необхідні рішення, що забезпечують гнучкість і комфорт. Тому компанія Viega розробила інноваційний модуль Eco Plus з можливістю плавної зміни висоти унітазу шляхом натискання на кнопку. Новий модуль можна встановити в будь-якому санвузлі, він не вимагає доопрацювань, працює без використання електроніки. По завершенні монтажу всі технічні конструкції будуть закриті скляною панеллю, що входить в комплект.

Сантехнічна арматура, висоту установки якої можна легко регулювати відповідно до потреб користувача, абсолютно необхідна в лікарнях, пансіонатах, а також у приватних будинках, де живе кілька поколінь людей. Компанія Viega розробила регульований модуль для навісної сантехніки Eco Plus, що дозволяє одним натисканням кнопки плавно змінити висоту унітазу.

Естетичний дизайн і комфорт при використанні

Регульована по висоті внутрішня рама зі входом для гнучкого підведення і зливним бачком, а також система управління закриті ударостійким захисним склом. Настінний модуль Eco Plus дозволяє плавно змінити висоту унітазу вгору і вниз від 40 см до 48 см. На скляній панелі видно тільки кнопка змиву.


простота установки

Новий модуль встановлюється так само просто і надійно, як і попередні моделі серії Viega Eco Plus. Також збережені колишні розміри системи: ширина 490 мм, висота установки 1130 мм.

Коли модуль зібраний, можна обробити область навколо отвору за допомогою полістиролового покриття, що поставляється в комплекті. Потім фахівець з установки може встановити пластикову кришку на ущільнення і закріпити скляну панель. Після цього можна встановити кнопку змиву і унітаз.

У новій моделі використовується технологія прихованого бачка Viega. Можливо вибрати різні способи змиву: ручний, безконтактний або електронний. Для зручності користування людей з обмеженими можливостями конструкцію можна дообладнати опорними поручнями з кнопкою активації змиву.

Якщо в будинку проживає декілька поколінь людей, виникає потреба в сантехнічних пристроях, які можна змінити відповідно до потреб користувача. Новий модуль Eco Plus WC компанії Viega забезпечує комфорт для будь-якого віку. Простим натисненням кнопки, без використання електроніки, можна плавно відрегулювати висоту унітазу.

При натисканні кнопки висота сидіння унітазу може бути змінена від 40 см до 48 см -згідно індивідуальних потреб. Конструкція, що дозволяє регулювати висоту без використання електроживлення, захована за ударостійким захисним склом. Кнопки змиву також можна вибрати з модельного ряду Viega.

Інформація про підприємство:

В даний час більше 3000 співробітників зайнято на підприємствах Viega Group, яка є одним зі світових лідерів з виробництва водопровідно-опалювальних систем і широкого спектру водозливної арматури. Продукція Viega випускається на чотирьох заводах в Німеччині. На підприємстві в місті Макферсон (США) виробляється продукція, спеціально адаптована для північноамериканського ринку. Постійний розвиток Viega Group забезпечує її компетенція та інновації при розробці і виробництві продукції. Поряд з системами трубопроводів в виробничу програму постійно входять вбудовані модулі для навісної сантехніки, а також сучасні моделі водозливної арматури. Асортимент включає близько 17 000 виробів, які використовуються практично всюди: при будівництві житлових і промислових будівель, в мережах міського господарства, а також в суднобудуванні.

Фірма Viega була заснована в 1899 році, коли в Аттендорні (Німеччина) було відкрито перше підприємство. У 1960-і роки Viega Group стала експансивно розвиватися на міжнародному ринку.

Сьогодні вироби з маркою Viega відомі у всьому світі. Продаж продукції здійснюється в основному через мережу офіційних дилерів.